Regisztráció

módosítva: 2017.01.25 15:02

A  konferenciára nevezett hallgatóknak, zsűritagoknak, kísérőtanároknak és vendégeknek egyénileg is be kell regisztrálni a szekcióra a rendezői honlapon. Ehhez a regisztrációs űrlap ezen az oldalon lesz elérhető, várhatóan január végétől. A kitöltésre kb. két hét áll majd rendelkezésre. Az intézményi és kari TDK felelősöket értesíteni fogjuk a regisztrációs lehetőség megnyitásáról, így ők tájékoztatni tudják kollégáikat és a nevezett hallgatóikat a lehetőségről és a kapcsolódó határidőről. 

A regisztrációs felületen tudják a résztvevők az étkezést és szállást megrendelni, valamint a szabadidős programokra is itt tudnak majd jelentkezni. Minden résztvevőnek meg kell adnia, hogy a részvételi díj befizetésével kapcsolatban ki a számlafizető: a küldő intézmény, a regisztráló személy, esetleg harmadik fél. A nevezett hallgatók részvételi díját általában a küldő intézmény fizeti, ezzel kapcsolatban a résztvevők érdeklődjenek intézményük TDK-felelőseinél. 

A regisztrációs felület megnyitását megelőzően elérhetővé tesszük a szekció programtervét. 

Tovább

Nevezési díj

módosítva: 2017.02.08 14:40

A kitöltött és  a cégszerűen aláírt számlaigénylő lapot kérjük bescannelve, pdf-formátumban megküldeni az sport.otdk2017@sze.hu címre február 3-ig.

A számlakérő letölthető itt.

Tovább

Felhívások

módosítva: 2016.10.05 08:39

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT), a Testnevelés- és Sporttudományi Szakmai Bizottság, valamint a Széchenyi István Egyetem Egészség- és Sporttudományi Kara és Apáczai János Kara mint rendező meghirdeti a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Testnevelés- és Sporttudományi Szekcióját.

Tovább

Köszöntő

módosítva: 2017.01.20 15:16

Tovább

Támogatóink